Ako ste u Omišu, svakako posjetite Burger Festival

Omiš je svoj prvi Burger Festival u Parku Borići gdje se smjestilo osam prepoznatljivih kućica, dočekao raširenih ruku i otvorena srca.

Tik uz more usidrili su se: Institut za burgere by Mate Janković, Chef’s burger by Ivan Pažanin, RougeMarin chefa Marina Medaka, Thai Thai, Oui Chef on Wheels chefa Vedrana Stojanca, Beg’s Plant Based, Ginglebells i Central Bar.

Svaka od kućica mali je gastronomski i hedonistički raj za sebe, a savršen ljetni miks zaokružuju autorski kokteli, idealno ohlađeno pivo, vrhunska vina i bogat izbor ostalih pića.

Posjetitelji radosno komentiraju bogatstvo okusa u svakom zalogaju Pažaninove Crispy Kapule, mogu se čuti uzdasi zadovoljstva kod onih koji su odabrali Jankovićev Pepper Jack.

I domaći i stranci su s velikim veseljem dočekali RougeMarinove kreacije, posebice Omiškog pirata. Egzotični okusi Pad Thai burgera na kućici Thai Thai oduševili su i mlado i staro, Vedran Stojanac je ponosan promatravši kako brojni gosti iskreno uživaju u njegovom burgeru Nima tice do prasice, a Eduard Beg je i ovaj put oduševio svojim inovacijama burgera od namirnica biljnog porijekla, te je tako njegov Truffler odmah dobio nove obožavatelje.

Odlično raspoložena ekipa na Ginglebells kućici  oduševljava svojim bogatim izborom koktela, među kojima ovog ljeta s punim pravom zvjezdani status drže njihovi Yuzu Collins, Basil Smash i Passionfruit Mojito.

Osim raznovrsne i bogate ponude gurmanskih burgera i koktela, posjetitelje Burger festivala Omiš očekuje i odlična atmosfera uz nastupe pomno biranih DJ-eva – DJ Tabu (Keeper of the Groove), zatim DJ John Van Thorn i DJ Dado. Oni će se brinuti o izvrsnom raspoloženju i zabavi svakoga dana od 19:00 do 24:00 sata.

Ako je suditi po odazivu od otvorenja, Burger festival Omiš i ovaj je put opravdao status najomiljenijeg street food festivala, svojim ga je niskim preletima pozdravio i svima znani omiški papagaj Šime, a Omišani i svi gosti tisućljetnog grada na ušću Cetine će tijekom idućih dana, točnije sve do 12. kolovoza uživati u ovom jedinstvenom spoju koji stvaraju neodoljivi burgeri, osvježavajući kokteli i ljetni Spritzevi, uz nastupe vrhunskih DJ-eva, a sve to u neponovljivom ambijentu Parka Borići.

Sve novosti možete svakodnevno doznati prateći Burger Festival na Facebooku i Instagramu

Mjesto: Ulica Fošal, Park Borići, Omiš

Trajanje: do 12. kolovoza 2024.

Radno vrijeme: radnim danom od 16:00 – 24:00 sata, vikendom od 16:00 do 01:00 sat

Ulaz: besplatan

 

Foto: Marko Mrkonjić